het verhaal van Rogier
IT Workspace Consultant & SCRUM Master

“Wat mij sterk maakt? Snel de rode draad oppikken en vasthouden.”

Meteen naar de vacatures?Lees het verhaal van Rogier
het verhaal van Rogier
IT Workspace Consultant & SCRUM Master

“Wat mij sterk maakt? Snel de rode draad oppikken en vasthouden.”

Meteen naar de vacatures?Lees het verhaal van Rogier

Sinds 2006 werk ik bij Dignitas, vanaf de eerste dag voelde het goed! Maarten, Leunes en ik leerden elkaar kennen bij de ABN AMRO waar wij alle drie op detacheringsbasis werkten. Wij waren directe collega’s en zaten zelfs op dezelfde kamer. We hadden meteen een leuke band, dezelfde humor en vulden elkaar aan. Maarten en Leunes gingen op een bepaald moment voor zichzelf werken en wilden mij graag bij Dignitas hebben. Dat kwam goed uit want ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Na mijn gesprek bij Dignitas met Maarten en Leunes was het contract snel getekend. Vanaf het allereerste begin van Dignitas werk ik daar. 

In mijn vrije tijd ben ik een gezellige levensgenieter. Heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en terrasjes te pakken. Mijn hoofd leegmaken tijdens een wandeling in het bos, op het strand of aan De Maas is voor mij ook de ultieme ontspanning. Maar het allerlekkerst is het toch wel om met een drankje samen met mijn vriendin in onze jacuzzi te zitten en 100% relaxen na een dag vol nadenken en analyseren. 

Goed is goed!

Sinds 2006 werk ik bij Dignitas, vanaf de eerste dag voelde het goed. Maarten, Leunes en ik leerden elkaar kennen bij de ABN AMRO waar wij alle drie op detacheringsbasis werkten. Wij waren directe collega’s en zaten zelfs op dezelfde kamer. We hadden meteen een leuke band, dezelfde humor en vulden elkaar aan. Zij gingen op een bepaald moment voor zichzelf werken en wilden mij graag bij Dignitas hebben. Dat kwam goed uit want ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Na mijn gesprek bij Dignitas was het contract snel getekend. Vanaf het allereerste begin van Dignitas werk ik daar.

Op het moment werk ik, na diverse opdrachten, bij ABN AMRO als scrum master. En dit gaat al enkele jaren hartstikke goed. Ik houd ervan verbanden te leggen en in korte sprints naar een eindresultaat toe te werken. Omdat het werk bij de bank dynamisch is en ik mijn analytisch vermogen optimaal kan benutten tijdens mijn opdracht, blijft het werk elke dag weer aantrekkelijk en uitdagend. Dat is wat ik nodig heb.

Wij zien wie jij bent!

Ik ken zowel Maarten als Leunes persoonlijk goed. In een groot bedrijf is de kans dat je echt persoonlijk contact hebt met de directie klein. Bij Dignitas is dat gewoon vanzelfsprekend. Wat ik erg waardeer is dat Dignitas overal voor open staat. Niemand hoeft in een bepaald hokje te passen of heel strak volgens een standaard te werken. Er is ruimte voor eigen interpretatie, er is veel flexibiliteit en bijna alles is mogelijk. Er wordt niet in problemen gedacht, maar in verbeteringen. Alles is bespreekbaar en dat zorgt voor een positieve sfeer.

Dignitas investeert echt in haar medewerkers. Sociaal gezien door gave events te organiseren, maar ook door oprecht persoonlijk contact door het jaar heen. Door oplossingen op maat te bieden waardoor ik bijvoorbeeld in een gave auto kan rijden die zelfs buiten de standaard leaseconstructie valt. Daar kan ik zo van genieten.

Werken bij Dignitas voelt goed!

Ook werken bij Dignitas Group?

Solliciteer vandaag