Informatiebeveiliging en privacy

Om voor jouw organisatie informatiebeveiliging (IB), Privacy as-a-service en nulmetingen te doen, zorgen wij steeds opnieuw voor aanwas van jong talent. Zij volgen bij Dignitas een interne opleiding en krijgen in de praktijk begeleiding van onze senior consultants. Door deze groep regelmatig in te zetten op detacheringsbasis, ontwikkelen zij zich eveneens in de breedte. Daar profiteren onze opdrachtgevers van. Je wordt bediend met zeer specialistische kennis en we bieden interim sourcing aan binnen dit belangrijke vakgebied. Deze kennis combineren we met een stuk ervaring in Enterprise-omgevingen, waar overwegend een andere dynamiek heerst rondom IB en Privacy. Wil je meer weten over onze expertise en diensten?

Dignitas nulmeting

Onze consultants brengen met een nulmeting in kaart hoe de organisatie ervoor staat als het gaat om informatiebeveiliging, privacy en/of compliance. Onze methodiek is ontworpen om de stand van zaken van informatiebeveiliging te visualiseren. Deze visualisatie is het dashboard voor de organisatie. Dignitas heeft een aantal nulmetingen volledig gestandaardiseerd.

AVG dienstverlening

De AVG wetgeving stelt aanvullende eisen aan gegevensbescherming door organisaties. Bovendien moeten organisaties aantonen dat ze aan de AVG voldoen. Veel organisaties weten niet of ze nu wel of niet voldoen aan deze nieuwe wetgeving. De consultants van Dignitas weten alles van de AVG en kunnen u ondersteunen bij het aantoonbaar voldoen aan de AVG, waarbij zij een pragmatische aanpak hanteren en uw belangen voorop stellen.

As-a-Service

Sommige informatiebeveiligingsvraagstukken zijn te complex of leiden te veel af van de core business van een organisatie. De investering in mensen en hun kennisniveau kent veelal ook geen positieve business case. Om toch op een goede betrouwbare manier deze vraagstukken goed te borgen en compliant te blijven aan wet en regelgeving ontzorgen wij volledig via onze as-a-service diensten. Lees meer over welke diensten wij als een service aanbieden.

Kennismaken met het team?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?