Wij willen de beste zijn, jij ook?

Bij Dignitas IT Business Consultants willen wij de beste zijn op het vlak van Cloud, Infrastructure as Code en Big Data & Business Intelligence. Dat betekent dat wij alleen ambitieuze toppers in huis halen. Wij realiseren ons dat wij deze ambitie alleen kunnen waarmaken als daar een uitzonderlijk aanbod tegenover staat. Niet alleen op het vlak van de arbeidsvoorwaarden, maar ook qua ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Ons aanbod

Uitgebreid opleidingsbudget
Alles begint met de mogelijkheid om jezelf continu te kunnen blijven ontwikkelen. Daarom kun je bij ons rekenen op een uitgebreid opleidingsbudget. Wij zijn nauw berokken bij de open source community en hebben goede banden met de leveranciers en vendoren van de nieuwste tooling. En je krijgt een maandelijks tegoed om te besteden binnen AWS/Azure en/of Google Cloud. Daarnaast horen wij graag van jou op welk vlak je je verder wilt ontwikkelen en steunen je bij het volgen van relevante opleidingen. Want jij bepaalt uiteindelijk waar je heengaat!

Werken ‘on the cutting edge’
Je vindt onze opdrachtgevers onder de top-100 bedrijven in Nederland. Werken voor deze bedrijven is als spelen in de eredivisie. De mensen waar jij de klus mee moet klaren zitten daar niet voor niets, maar zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Zo betekent werken voor Dignitas IT Business Consultants, werken in een omgeving met inspirerende collega’s die je constant uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Ruimte voor bijdrage aan de open source community
Jezelf ontwikkelen betekent ook ruimte hebben om een bijdrage te kunnen leveren aan de open source community binnen ons vakgebied. Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en daar zelf een bijdrage aan kunnen leveren is wat ons betreft een must voor iedereen die binnen ons team wil excelleren. Daar geven we je graag de ruimte voor. Daarnaast belonen wij de collega’s die gedurende het jaar het meest aan de open source hebben bijgedragen met leuke gadgets.

Meer dan concurrerende arbeidsvoorwaarden
We gaan verder dan de meeste werkgevers in onze branche omdat wij jou graag bij ons hebben en houden. Een topbonusregeling met winstdeling is daarom standaard. Daarnaast krijg je een bonus voor iedere nieuwe medewerker die je aandraagt. En natuurlijk krijg je een laptop, telefoon, leaseauto, goede pensioenregeling, vakantiedagen, een concurrerend loon en een lading gezellige collega’s.

Warm welkom
Kom je bij ons werken dan verwelkomen wij je als een nieuw gewaardeerd lid van ons team. Want ook al werken we vooral op locatie bij onze opdrachtgevers, we hebben elkaar nodig om beter te worden. Dat betekent dat we intensief contact met elkaar hebben en ook geïnteresseerd zijn in zaken die jou bezighouden die niet direct werk gerelateerd zijn. Dat gaat verder dan het gebruikelijke koetjes en kalfjes. Kortom: we zijn een sociale club waar iedereen zichzelf kan zijn.