Big Data & Business Intelligence

Het slim benutten van een grote hoeveelheid data speelt een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering. Om een strategische voorsprong te kunnen hebben op de concurrentie zal de data snel beschikbaar moeten zijn, gestructureerd moeten worden en van hoge kwaliteit moeten zijn. Denk hierbij aan transactiedata, website-bezoekersgedrag, sensordata, markttrends en leads van potentiële klanten.

Met nieuwe data-analyse-technologieën kunnen we de datasets van de verschillende bronnen samenvoegen en analyseren. Data wordt informatie om op zowel operationeel als op management niveau de concurrentie voor te blijven. Onze data scientists filteren relevante data uit de gigantische vergaarbak aan beschikbare informatie. Zij zijn gespecialiseerd in het analyseren van metadata en het converteren daarvan naar bruikbare en indien gewenst gevisualiseerde informatie.

Resultaat: Sneller en beter beslissingen nemen, anticiperen op toekomstige gebeurtenissen en concurrentie voor blijven. En uiteraard hebben we de kennis in huis om te voldoen aan de wettelijke kaders en regelgeving als het gaat om bijvoorbeeld de bescherming van persoonsgegevens in dit specifieke kader.