Detachering

IT detachering van professionals is een oplossing die wij al ruim 15 jaar bieden. Zo spelen we eenvoudig in op de IT-arbeidsmarkt die continu in beweging is.

Het snel op- en afschalen van teams is voor jou een uitkomst, voor onze professionals is dit een aantrekkelijk model. Dignitas investeert in hun opleiding en ontwikkeling, zodat zij constant op de hoogte zijn van de nieuwste systemen en trends. Onze professionals krijgen de mogelijkheid in korte tijd in de keuken van meerdere mooie bedrijven te kijken. De kennis en expertise die ze daar opdoen, zetten ze vervolgens weer in bij jouw organisatie. Weten of IT detachering iets voor jouw is? Bekijk de checklist.

De Digitale Werkplek

Tegenwoordig werken we steeds vaker hybride of in de cloud. Om die moderne werkplek goed in te richten, adviseren onze specialisten oplossingen als Ivanti Workspace control, Liquit Workspace, Intune en Azure Virtual Desktop. Doordat Dignitas haar basis heeft in softwaredistributie en packaging, hebben onze engineers diepgaande kennis over de digitale werkplek. Met deze bril op kijken zij naar de integrale werkplekomgeving, zodat jouw medewerkers een complete én veilige digitale werkplek hebben.

Packaging & Virtualisatie

Sinds de oprichting is Dignitas gespecialiseerd in Applicatie Packaging en Virtualisatie voor de digitale werkplek. Met de grondige kennis die de applicatie management specialisten over de werkplek hebben, zijn ze in staat elke denkbare situatie te doorgronden en een passende oplossing te bieden. De complexiteit van het applicatielandschap, beleid en werkplekinstellingen tezamen zijn juist hun ‘comfort zone’. Naast deze kennis hebben we veel expertise over en ervaring met de virtuele on-premise en cloud werkplek.

Wij bedienen meerdere klanten met het sourcen van gehele packaging teams of we vervullen vacatures in bestaande teams met zeer ervaren engineers. Daarnaast bieden wij een off-site packaging dienst waardoor je helemaal wordt ontzorgd. Wil je weten hoe wij, met IT detachering, het verschil voor jouw organisatie maken?

Business Consultancy

Dignitas helpt organisaties door professionals in te zetten op het snijvlak van business en IT. Specialisten op alle niveaus slaan de brug tussen beide onderdelen en stimuleren de samenwerking tussen business en IT. Zij zorgen ervoor dat beide dezelfde taal spreken en elkaar begrijpen. Pas dan kunnen business en IT samen optrekken en toewerken naar gezamenlijke doelen. Onze technische professionals zorgen er vervolgens voor, samen met jullie eigen mensen, dat de organisatie beheersmatig in control is en blijft.

IT Infra & Cloud

Om bedrijfsprocessen optimaal te laten presteren, is de onderliggende infrastructuur van cruciaal belang. Wij geven de betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van het infrastructuurlandschap daarom ruime aandacht. Naast de werkplek, serveromgeving, het netwerk en de storage zien we cloudcomponenten ook als onderdeel van de infrastructuur van een organisatie. Om dit allemaal goed te overzien, te onderhouden en te vernieuwen, heb je heel veel specialistische kennis nodig.

De gecertificeerde cloud architecten en systeembeheerders die wij in huis hebben, helpen je zowel bij het ontwikkelen van de toekomstvisie als bij het dagelijks onderhoud van bestaande componenten. Juist de razendsnelle ontwikkeling van cloudtoepassingen zijn voor veel van onze opdrachtgevers lastig bij te houden. Externe expertise is dan zeer welkom. Wil je deze specialistische kennis in huis halen?

Informatiebeveiliging & Privacy

Om voor jouw organisatie informatiebeveiliging (IB), Privacy as-a-service en nulmetingen te doen, zorgen wij steeds opnieuw voor aanwas van jong talent. Zij volgen bij Dignitas een interne opleiding en krijgen in de praktijk begeleiding van onze senior consultants. Door deze groep regelmatig in te zetten op detacheringsbasis, ontwikkelen zij zich eveneens in de breedte. Daar profiteren onze opdrachtgevers van. Je wordt bediend met zeer specialistische kennis en we bieden interim sourcing aan binnen dit belangrijke vakgebied. Deze kennis combineren we met een stuk ervaring in Enterprise-omgevingen, waar overwegend een andere dynamiek heerst rondom IB en Privacy. Wil je meer weten over onze expertise en diensten?

Kennismaken?

Benieuwd of we, op het gebied van IT Detachering, iets voor jou kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?