Business Consultancy

Dignitas helpt organisaties door professionals in te zetten op het snijvlak van business en IT.

Specialisten op alle niveaus slaan de brug tussen beide onderdelen en stimuleren de samenwerking tussen business en IT. Zij zorgen ervoor dat beide dezelfde taal spreken en elkaar begrijpen. Pas dan kunnen ze samen optrekken en toewerken naar gezamenlijke doelen. Onze technische professionals zorgen er vervolgens voor, samen met jullie eigen mensen, dat de organisatie beheersmatig in control is en blijft.

Communicatie is key

Communicatie is essentieel om de samenwerking voort te zetten. De teams die onze projectmanagers samenstellen, vertegenwoordigen zowel business als IT. Ieder spreekt duidelijk naar elkaar uit wat de doelstellingen en verwachtingen zijn. Ze informeren elkaar continu over de vorderingen van het project. En een project is pas klaar als het eindproduct goed functioneert, door de business is geaccepteerd en dagelijks met succes gebruikt wordt. Ook na de implementatiefase blijven beide partijen betrokken. Zij bespreken samen regelmatig de functionaliteit en deze worden, waar nodig, verbeterd.

Iteratief met agile

Door agile te werken, maak je makkelijker de juiste keuzes. Je zorgt er zo ook voor dat alle partijen in een project aangehaakt blijven. Écht agile werken herken je direct; iteratief werken vanuit multidisciplinaire teams. Zo ontdek je op welke manier het systeem het beste aan de behoeften van de business voldoet, met de nadruk op snelheid en kwaliteit.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen of wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?