Het verhaal van Mark

Categorie: Het verhaal van | Leestijd: 2 min. | Deel dit artikel

Het verhaal van Mark: Coördinator Software Packaging en Virtualisatie

“What you see is what you get”

Ik ben iemand die altijd open en eerlijk is. Tijdens mijn werk, maar ook privé. In mijn vrije tijd houd ik van rust. Genieten van ons huis aan de rand van het bos samen met mijn vriendin. Op de golfbaan ben ik ook vaak te vinden. De combinatie van innerlijke rust door concentratie, totale ontspanning en strategisch nadenken om de beste ronde te lopen, maakt golfen de sport voor mij.

Kennis toepassen en kaders stellen
Ruim 9 jaar werk ik bij Dignitas. Toen ik startte waren we nog niet zo groot, maar wij groeien steeds meer en sneller. Dat is goed om te zien. Ik vind het fijn om betrokken te blijven bij de groei en er alert op te mogen zijn dat Dignitas door de groei niet verandert. De persoonlijke band met iedereen en het grote gevoel van betrokkenheid en loyaliteit naar alle medewerkers blijft, ook nu wij steeds groter worden.

Sinds een half jaar ben ik gedetacheerd bij Rijnstate als coördinator van het packaging team. Samen met het team dat bestaat uit 5 packagers zorgen wij ervoor dat onze gebruikers altijd aan het werk kunnen door alle software beschikbaar en in orde te hebben. Dat ik tijdens mijn opdracht mijn kennis optimaal kan benutten en duidelijke kaders kan stellen om ervoor te zorgen dat wij als sterk team de software optimaal gepackaged krijgen maakt mijn opdracht erg interessant.

Wij zien wie jij bent!
Bij Dignitas is heb ik het gevoel dat het klikt. Dat wij samen werken in een hecht bedrijf waarbij iedereen gelijk is. Er is een groot gevoel van verbondenheid. Dignitas is voor mij bijzonder omdat ik gerespecteerd word. Ook is er ruimte voor persoonlijke coaching. Door face to face gesprekken krijg ik key pointers aangereikt die ik kan benutten tijdens mijn opdracht. Er is een groot vertrouwen in de kennis en kunde in alle medewerkers.

Dignitas helpt mij om steeds weer door persoonlijk te groeien en te groeien in mijn rol bij de klant. Dat waardeer ik enorm.

Deel dit artikel

Gerelateerde berichten