Over Dignitas

Wij zijn als IT Infra, Informatiebeveiliging en Privacy dienstverlener met een geheel eigen DNA net even anders.

We hebben oog voor elkaar en kijken verder dan alleen de professionele voorkant van onze collega’s. Wij zien wie jij bent! Binnen Dignitas zien we elkaar echt en juist die dynamiek is voelbaar tot op de werkvloer bij onze klanten. Zelfs in een tijd van groei en werken-op-afstand weten wij een team te blijven. Dit teamgevoel maakt dat wij het elke dag een beetje beter willen doen. Onze klanten profiteren hier dagelijks van en daar zijn wij trots op.

Dignitas Group

Dignitas heeft veel kennis in huis. Zo kunnen we jou optimaal bedienen en in de breedte ondersteunen. Met een centrale backoffice in het hart van onze organisatie die we continu optimaliseren om deze zo ‘licht’ mogelijk in te richten. Dignitas Group heeft haar expertisegebieden in drie business units ondergebracht met ieder een eigen manager met inhoudelijke kennis. Een sterke combinatie tussen vakkennis en HR. Jouw HR-manager is gelijk de persoon die jou als principal consultant verder kan helpen bij jouw eigen klant-case.

Afhankelijk van jouw situatie adviseren welke sourcingsvorm het beste past: interim, detachering of deta-vast. Alle vormen van samenwerking zijn mogelijk. Daarnaast ondersteunen we je bij de werving en selectie.

Naast onze consultants in vaste dienst hebben wij een groot netwerk van interim professionals. Zo ben je er altijd zeker van dat Dignitas jou optimaal bedient.

Kwaliteit

Met NEN 4400-1 én ISO 9001:2015 certificering garandeert Dignitas kwaliteit. Onze diensten sluiten goed op elkaar aan en we voldoen zo aan de wet- en regelgeving op het gebied van sourcing . Steeds opnieuw proberen we onszelf te verbeteren. Ons doel? Het beste te bieden en om zo optimaal samen te werken.

ISO9001:2015 gecertificeerd

Door ons ISO9001:2015 certificaat hebben onze klanten een kwaliteitsgarantie. Daarbij houdt het ons bij Dignitas scherp om processen te borgen en te verbeteren die belangrijk zijn voor de dienstverlening aan jou als klant. De scope van het certificaat omvat de onderdelen van Dignitas waarbij we IT-personeel detacheren.

NEN4400-1 gecertificeerd

Dignitas heeft het NEN4400-1 certificaat. Deze norm stelt eisen aan uitzenders en (onder)aannemers van werk die in Nederland zijn gevestigd. De maatstaf focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies, zodat voor klanten het risico op boetes en naheffingen door de Belastingdienst en overheidsinstanties beperkt blijft.

Swim To Fight Cancer 

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke factoren om goed met werk en met de werkdruk om te kunnen gaan. Een gezonde levensstijl en een goede werk-privébalans kunnen hierbij helpen. Helaas is gezondheid niet vanzelfsprekend. Kanker is een ziekte die velen treft. Dignitas steunt de strijd tegen kanker door hoofdsponsor te zijn van Swim to Fight Cancer Amersfoort. Deelnemers zwemmen 2000 meter in natuurlijk buitenwater en zamelen geld in voor kankeronderzoek. Dignitas ondersteunt deze missie financieel en praktisch, met een eigen team dat jaarlijks deelneemt om geld in te zamelen voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Vertrouwen & waardigheid

Wij zijn een waardige zakenpartner met een persoonlijke benadering. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Vandaar onze naam DIGNITAS, het Latijnse woord voor ‘waardigheid’. Dit willen we in alles laten zien. Primair blijkt dit uit de manier waarop we met onze klanten, leveranciers en collega’s omgaan. Met velen van hen hebben wij langdurige relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en waardigheid.