Over Dignitas

Wij zijn als IT Infra, Informatiebeveiliging en Privacy dienstverlener met een geheel eigen DNA net even anders. We hebben oog voor elkaar en kijken verder dan alleen de professionele voorkant van onze collega’s. Wij zien wie jij bent! Binnen Dignitas zien we elkaar echt en juist die dynamiek is voelbaar tot op de werkvloer bij onze klanten. Zelfs in een tijd van groei en werken-op-afstand weten wij een team te blijven. Dit teamgevoel maakt dat wij het elke dag een beetje beter willen doen. Onze klanten profiteren hier dagelijks van en daar zijn wij trots op.

Dignitas Group

Dignitas heeft veel kennis in huis. Zo kunnen we jou optimaal bedienen en in de breedte ondersteunen. Met een centrale backoffice in het hart van onze organisatie die we continu optimaliseren om deze zo ‘licht’ mogelijk in te richten. Dignitas Group heeft haar expertisegebieden in drie business units ondergebracht met ieder een eigen manager met inhoudelijke kennis. Een sterke combinatie tussen vakkennis en HR. Jouw HR-manager is gelijk de persoon die jou als principal consultant verder kan helpen bij jouw eigen klant-case.

Afhankelijk van jouw situatie adviseren welke sourcingsvorm het beste past: interim, detachering of deta-vast. Alle vormen van samenwerking zijn mogelijk. Daarnaast ondersteunen we je bij de werving en selectie.

Naast onze consultants in vaste dienst hebben wij een groot netwerk van interim professionals. Zo ben je er altijd zeker van dat Dignitas jou optimaal bedient.

Kwaliteit

Met NEN 4400-1 én ISO 9001:2015 certificering garandeert Dignitas kwaliteit. Onze diensten sluiten goed op elkaar aan en we voldoen zo aan de wet- en regelgeving op het gebied van sourcing . Steeds opnieuw proberen we onszelf te verbeteren. Ons doel? Het beste te bieden en om zo optimaal samen te werken.

ISO9001:2015 gecertificeerd

Door ons ISO9001:2015 certificaat hebben onze klanten een kwaliteitsgarantie. Daarbij houdt het ons bij Dignitas scherp om processen te borgen en te verbeteren die belangrijk zijn voor de dienstverlening aan jou als klant.

Microsoft gold partner

De Microsoft Gold Competency is de hoogste certificering die je als Microsoft Partner kunt ontvangen. Enkel de top 1% van Microsoft Partners zijn goud gecertificeerd. Dignitas behoort tot die selecte groep. Als Microsoft Partner Gold zijn we verplicht regelmatig audits te doen om de bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te staven.

NEN4400-1 gecertificeerd

Dignitas heeft het NEN4400-1 certificaat. Deze norm stelt eisen aan uitzenders en (onder)aannemers van werk die in Nederland zijn gevestigd. De maatstaf focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies, zodat voor klanten het risico op boetes en naheffingen door de Belastingdienst en overheidsinstanties beperkt blijft.

Verantwoord ondernemen

Als bedrijf voelen we ons op allerlei manieren betrokken bij de samenleving. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderdeel van onze bedrijfsvoering. We zijn continu op zoek naar de juiste balans tussen people, planet en profit. We zorgen dat de arbeidsomstandigheden altijd optimaal zijn, we proberen onze CO₂-uitstoot te beperken en we zijn regelmatig sponsor van charitatieve doelen. We zien MVO als een doorlopend proces, zullen hier de focus op houden en dit blijven verbeteren.

Sponsoring

Al enkele jaren zijn we hoofdsponsor van Swim to Fight cancer Amersfoort. Ieder jaar kijken we welke andere doelen wij daarnaast kunnen ondersteunen.

Elektrisch rijden

Bij Dignitas rijd je een elektrische auto. Het heeft een gunstig effect op de luchtkwaliteit, het beperkt de geluidsoverlast en het is beter voor het klimaat. Door elektrisch rijden is de uitstoot van schadelijke stoffen minder en we dragen zo bij aan de vermindering van de uitstoot van CO₂.

Remote werken

Om onze carbon footprint zo minimaal mogelijk te maken, stimuleren wij digitaal werken. Door thuis te werken, online te vergaderen en zo min mogelijk te reizen.

Swim To Fight Cancer 

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke factoren om goed met werk en met de werkdruk om te kunnen gaan. Door een gezonde levensstijl en een goede privé-werkbalans kun je dit zelf vaak positief beïnvloeden. Maar gezondheid is op geen enkele manier vanzelfsprekend. Zo is de verschrikkelijke ziekte kanker voor een heel groot deel van onze samenleving werkelijkheid. Vanuit Dignitas voelen we een sterke drang om bij te dragen aan de bestrijding van deze ziekte. Daarom zijn we al enkele jaren hoofdsponsor van Swim to Fight cancer Amersfoort.

Deelnemers en teams zwemmen zo’n 2000 meter in natuurlijk buitenwater. Ze laten zich sponsoren en halen op die manier geld op voor kankeronderzoek. De missie van deze stichting: “Een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn”. Deze missie ondersteunen we zowel financieel als praktisch. Ieder jaar duikt een Dignitas team samen in het water en zwemt die 2000 meter om zoveel mogelijk geld op te halen.

Vertrouwen & waardigheid

Wij zijn een waardige zakenpartner met een persoonlijke benadering. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Vandaar onze naam DIGNITAS, het Latijnse woord voor ‘waardigheid’. Dit willen we in alles laten zien. Primair blijkt dit uit de manier waarop we met onze klanten, leveranciers en collega’s omgaan. Met velen van hen hebben wij langdurige relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en waardigheid.