Wij willen de beste zijn, jij ook?

Bij Dignitas willen wij de beste zijn in het domein van IT, Security en Finance. Dat betekent dat wij alleen ambitieuze toppers in huis halen. Wij realiseren ons dat wij deze ambitie alleen kunnen waarmaken als daar een uitzonderlijk aanbod tegenover staat. Niet alleen op het vlak van de arbeidsvoorwaarden, maar ook qua ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Ons aanbod

Uitgebreid opleidingsbudget
Alles begint met de mogelijkheid om jezelf continu te kunnen blijven ontwikkelen. Daarom kun je bij ons rekenen op een uitgebreid opleidingsbudget. Wij zijn nauw berokken bij de open source community en hebben goede banden met de leveranciers en vendoren van de nieuwste tooling. Daarnaast horen wij graag van jou op welk vlak je je verder wilt ontwikkelen en steunen je bij het volgen van relevante opleidingen. Want jij bepaalt uiteindelijk waar je heengaat!

Werken ‘on the cutting edge’
Je vindt onze opdrachtgevers onder de top-100 bedrijven in Nederland. Werken voor deze bedrijven is als spelen in de eredivisie. De mensen waar jij de klus mee moet klaren zitten daar niet voor niets, maar zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Zo betekent werken voor Dignitas Group, werken in een omgeving met inspirerende collega’s die je constant uitdagen het beste uit jezelf te halen.

Meer dan concurrerende arbeidsvoorwaarden
We gaan verder dan de meeste werkgevers in onze branche, omdat wij jou graag bij ons hebben en houden. Een top bonusregeling met winstdeling is daarom standaard. Daarnaast krijg je een bonus voor iedere nieuwe medewerker die je aandraagt. En natuurlijk krijg je een laptop, telefoon, leaseauto, goede pensioenregeling, vakantiedagen, een concurrerend loon en een lading gezellige collega’s.

Warm Welkom
Kom je bij ons werken dan verwelkomen wij je als een nieuw gewaardeerd lid van ons team. Want ook al werken we vooral op locatie bij onze opdrachtgevers, we hebben elkaar nodig om beter te worden. Dat betekent dat we intensief contact met elkaar hebben en ook geïnteresseerd zijn in zaken die jou bezighouden die niet direct werkgerelateerd zijn. Dat gaat verder dan het gebruikelijke koetjes en kalfjes. We zijn een sociale club waar iedereen kan zijn wie hij is.

Bekijk onze vacatures of schrijf je bij ons in, wij houden je dan op de hoogte van nieuwe posities

Bekijk onze vacatures