Wij zien wie jij bent.

Wij geloven in de kracht van verbinding en waardering. Dat zorgt bij Dignitas voor een open cultuur waarin wij samen kunnen groeien. Voor ons zijn medewerkers veel meer dan alleen dat wat zij doen. Bij Dignitas word je echt gezien om wie je bent.

Meteen naar onze vacatures?

Consultant Informatiebeveiliging – Voeg jij waarde toe aan ons team en bij onze klanten?

De Bilt Reageer voor 16-10-2023 40 uur Vast contract
Meer informatie

Senior Consultant Informatiebeveiliging

De Bilt Reageer voor 30-09-2023 40 uur Vast contract
Meer informatie

Microsoft 365 Consultant | Modern Workplace

De Bilt Reageer voor 27-10-2023 Vast contract
Meer informatie

Microsoft Security Consultant

De Bilt Reageer voor 27-10-2023 Vast contract
Meer informatie

Wat kunnen we je bieden?

Wij zetten persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal en geloven dat dit ervoor zorgt dat wij als Dignitas steeds succesvoller worden. Dat doen wij door coaching, opleidingen op maat en aantrekkelijke carriĆØremogelijkheden. Bij Dignitas is er altijd plek voor ambitieuze mensen die bij ons passen.

Wie wij zijn?

Wij willen de beste zijn in het domein van IT, Business Consultancy, Informatiebeveiliging en Privacy. Wij investeren graag in onze medewerkers om samen nog beter te worden. Wij zetten persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal en geloven dat dit ervoor zorgt dat wij als Dignitas steeds succesvoller worden. Dat doen wij door coaching, opleidingen op maat en aantrekkelijke carriĆØremogelijkheden. Bij Dignitas is er altijd plek voor ambitieuze mensen die bij ons passen. Bekijk hier de verhalen van onze collegaā€™s.

het verhaal van Wilbert
Product Owner End-User-Services

ā€œMijn kracht ligt in het snel kunnen schakelenā€

Niet alleen tijdens mijn werk houd ik ervan snel te schakelen. Snel schakelen doe ik ook als ik op mijn hybride fiets rijd door de prachtige Alblasserwaard. Mijn hoofd even leegmaken, veel fysieke inspanning en opgeladen weer thuiskomen bij mijn vriendin en onze 3 dochters. Die combinatie van snel schakelen, mentaal en fysiek, vind ik heerlijk. Dat past bij mij.
het verhaal van Dominique
IT Project Manager

“Ik stel altijd doelen in mijn leven, zowel zakelijk als persoonlijk”

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doe ik door het lezen van studieboeken, de wereld met mijn gezin ontdekken en hardlopen. Hardlopen ook altijd met een heel duidelijk doel. Zo train ik nu voor de halve marathon. Een uitdaging die ik graag aanga en waarbij ik mezelf door een duidelijk en strak trainingsschema helemaal topfit maak om de beste tijd neer te zetten.
het verhaal van Susan
Officemanager bij Dignitas

ā€œHeerlijk om mijn creativiteit ook op mijn werk te gebruikenā€

Ik houd ervan om mezelf sportief uit te dagen. Door hardlopen, zwemmen, fietsen, zeilen en sporten in de sportschool blijf ik in topconditie. Mezelf creatief uitdagen doe ik ook graag door het schilderen van abstracte kunst. Ik doe inspiratie op in het dagelijks leven en probeer die ideeƫn uit te werken op doek wat resulteert in verrassende schilderijen die ons huis verrijken.
het verhaal van Mark
Coƶrdinator Software Packaging en Virtualisatie

ā€œWhat you see is what you getā€

Ik ben iemand die altijd open en eerlijk is. Tijdens mijn werk, maar ook privƩ. In mijn vrije tijd houd ik van rust. Genieten van ons huis aan de rand van het bos samen met mijn vriendin. Op de golfbaan ben ik ook vaak te vinden. De combinatie van innerlijke rust door concentratie, totale ontspanning en strategisch nadenken om de beste ronde te lopen, maakt golfen de sport voor mij.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?