het verhaal van Dominique
IT Project Manager

“Ik stel altijd doelen in mijn leven, zowel zakelijk als persoonlijk”

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doe ik door het lezen van studieboeken, de wereld met mijn gezin ontdekken en hardlopen. Hardlopen ook altijd met een heel duidelijk doel. Zo train ik nu voor de halve marathon. Een uitdaging die ik graag aanga en waarbij ik mezelf door een duidelijk en strak trainingsschema helemaal topfit maak om de beste tijd neer te zetten. 

Investeren in medewerkers

Ik was in 2014 in dienst bij een detacheerder en zij plaatsten mij via Dignitas bij een opdrachtgever. Zo kwam ik in contact met Leunes en Maarten. Ik voelde hun ambitie en de wens om te groeien, dat sprak mij erg aan. Daarnaast was er meteen een vanzelfsprekende band tussen ons, een goede vibe. Dignitas geloofde direct in mijn kwaliteiten en had vertrouwen in mij en mijn doel om te groeien. De stap naar Dignitas was heel snel gemaakt en binnen no time was ik in dienst bij Dignitas en had ik via hen mijn eerste opdracht.

De laatste 4 jaar ben ik gedetacheerd bij De Tweede Kamer der Staten-Generaal als projectmanager. Daar begeleid ik het team en werken wij samen aan het opleveren van nieuwe of gewijzigde producten of diensten. Ik ben altijd doelgericht bezig. Op mijn werk is dat het gezamenlijke doel dat mijn opdrachtgever en ik hebben. Ik kan daardoor heel resultaatgericht werken en organisatie laten groeien en daardoor zelf ook groeien. Dat wordt gezien en gewaardeerd bij Dignitas en onze opdrachtgevers.

Wij zien wie jij bent!

Omdat ik altijd doelen stel, wil ik nu graag vanuit mijn kracht doorgroeien en ga ik een opleiding doen tot programmamanager. Dignitas stimuleert en motiveert mij altijd om te blijven ontwikkelen en opleidingen te volgen. Zij financieren daarom ook deze opleiding en zorgen dat ik dagen kan inplannen om vol focus te studeren.

Bij Dignitas wordt elke medewerker gewaardeerd. Ze zijn er echt voor je. Er wordt altijd naar opdrachten gezocht waarbij het belangrijk is dat ook de juiste match er is. De opdracht moet waardevol zijn voor de medewerkers van Dignitas. Ik wil na vier jaar bij De Tweede Kamer, na mijn opleiding, graag een nieuwe opdracht. Daarvoor is 100% begrip bij Dignitas en wordt er samen met mij gezocht naar een opdracht die bij mij past en waar ik mezelf kan door ontwikkelen.

Werken bij Dignitas is werken bij een bedrijf waar ik gezien word, gewaardeerd word en altijd word gestimuleerd om te groeien en nieuwe doelen te stellen.