Opleidingen

Wil jij jouw kennis verbreden? Of wil je je liever specialiseren in een bepaald vakgebied? Bij Dignitas regelen wij dat graag voor jou omdat wij het belangrijk vinden dat onze collega’s zich altijd kunnen ontwikkelen. Wij faciliteren IT-opleidingen en certificering mogelijkheden. Door persoonlijke coaching geven wij samen jouw carrière vorm.

Ontdek wat jij wil

Heb jij al enkele jaren werkervaring of kom jij juist vers van school? In beide gevallen ligt de weg nog geheel voor je open. Ook al weet je nu misschien nog niet precies welke kant je op wil, bij Dignitas is dat geen enkel probleem. Door onze diverse 4 businessunits Workspace, Security, Business en Finance kun je bij Dignitas goed jouw eigen richting bepalen en later bijstellen als dat nodig is. Wij zijn er altijd voor jou om samen te sparren en jouw keuze te evalueren. Kun je niet wachten? Lees hieronder verder!

Successen vieren

In het pad dat we samen hebben uitgestippeld zijn er momenten die je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Haal jij een certificaat of diploma? Dan ontvang je een bonus. Zijn er dingen die je geleerd hebt en wil delen met je collega’s? Dan organiseren we een kennissessie met een borrel en een hapje. Ben jij alweer een jaar in dienst dan vieren we op geheel eigen wijze jouw Dignitas-verjaardag!

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook bij Dignitas werken? Bekijk onze vacatures en laat zien wie je bent!