Een hecht team

Bij Dignitas is het hebben van een goede onderlinge band prioriteit. Daarom ontmoeten alle collega’s van Dignitas elkaar meerdere keren per jaar in een informele setting. Momenten waarin fun, sportiviteit, kennisverrijking en ontspanning centraal staan. Echt tijd voor elkaar als team!

Het jaarlijkse Dignitas weekend

Al sinds de start van Dignitas gaan wij elk jaar een weekend samen weg. Vaak met partner en soms ook met de gezinnen van onze collega’s. Tijdens het jaarlijkse Dignitas weekend ligt de focus niet op werk, maar juist op het versterken van de onderlinge band. Samen ontspannen en genieten. Afwisseling vinden wij belangrijk, dus de invulling van deze weekendjes is elk jaar anders. Die loopt uiteen van een stedentrip tot een actief weekend of naar de Efteling. Kwaliteit staat altijd voorop, net als in ons dagelijks werk. Wij leggen onze collega’s graag in de watten en daarbij ontbreekt het niet aan uitstekend eten en heerlijke drankjes.

Kennissessies en trainingen

Bij Dignitas organiseren wij meerdere keren per jaar kennissessies en trainingen voor onze vaste collega’s, ingezette professionals, opdrachtgevers en geïnteresseerden. Tijdens de kennissessies en trainingen komen thema’s aan bod die aansluiten bij onze vakgebieden IT, Security en Finance.

Social events

Tijd voor elkaar hebben vinden wij erg belangrijk bij Dignitas. Daarom organiseren wij elk kwartaal een social event. Iedereen die voor Dignitas werkt is dan welkom, wij maken daarbij geen onderscheid tussen collega’s die vast in dienst zijn bij Dignitas of collega’s die als professional voor Dignitas bij onze klanten werken.

Tijdens deze events is er tijd om bij te praten en samen leuke dingen te doen als hecht team. We delen ervaringen en horen van elkaar wat er bij klanten speelt. Zo kunnen we samen ook kansen signaleren. Wat wij doen tijdens deze social events is ook altijd weer anders. Denk aan samen BBQ’en in de zomer of in de winter, karten, bowlen, indoor skydiven, raften of een schietbaanevenement. Met hernieuwde energie kunnen wij de dag erna weer hard aan de slag.

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook bij Dignitas werken? Bekijk onze vacatures en laat zien wie je bent!