Het verhaal van Jeroen

Categorie: Het verhaal van | Leestijd: 3 min. | Deel dit artikel

Het verhaal van Jeroen: Intune- en Azure-specialist

Balans tussen Werk en Natuur en dat al 13 jaar.

Al 13 jaar werk ik voor Dignitas, maar mijn carrière begon niet in de IT. Op mijn veertiende begon ik mijn carrière in de horeca, en na mijn koksopleiding werkte ik in verschillende restaurants. Maar na verloop van tijd verlangde ik naar meer uitdaging. Ik was inmiddels 24 en een vriend leidde me naar een bedrijf dat werkplekken arbo technisch inrichtte. Daar ontdekte mijn leidinggevende dat ik meer kon en zo begon mijn interesse voor packaging en software distributie.

Als package engineer in de detachering had ik een opdracht bij Fortis bank, waar ik Leunes ontmoette, die daar als projectmanager werkte. Uiteindelijk kwam ik bij Dignitas terecht, waar ik nu werkzaam ben als Werkplek, Intune- en Azure-specialist.

Als ik terugkijk naar hoe het bedrijf is veranderd, kan ik het best een beeld schetsen. In het begin hielden we onze eindejaar gesprekken nog in een gehuurde ruimte bij Regus in Utrecht. We hadden nog geen vaste locatie, laat staan een vast kantoor. De pokeravondjes, die we nog steeds regelmatig hebben, vonden destijds gewoon bij Maarten thuis plaats. Toen ik begon, was ik pas de 4e medewerker. Nu zijn we met meer dan 40 collega’s en dan reken ik de interim en externe collega’s niet mee.

Dignitas is in de afgelopen 13 jaar gegroeid en ik ben trots om hier deel van uit te maken. Het familiegevoel is altijd hetzelfde gebleven. Het bedrijf is gegroeid, maar de gezelligheid en goede connectie met collega’s zijn altijd gebleven. Ik kan mezelf zijn en dat is de reden waarom ik nog steeds met veel plezier bij Dignitas werk.

In mijn functie als specialist richt ik me op innovatie en het verbeteren van bestaande omgevingen. Maar naast de technische uitdagingen, vind ik het belangrijk om een balans te vinden tussen werk en privé. Duidelijke communicatie en verwachtingsmanagement zijn essentieel, maar ook het loslaten en ontspannen.

 

Wij zien wie jij bent!

In mijn vrije tijd neem ik graag mijn hond mee voor lange wandelingen. De natuur is mijn toevluchtsoord en ik wandel minstens twee keer per dag in het bos, het park of bij het meer.  Skiën is een andere passie van mij. Ik geniet ervan om in de bergen te zijn, omringd door de natuur. Het is een manier om op te laden en even weg te zijn van het digitale landschap van mijn werk.

Mijn reis begon in de horeca en leidde me naar een IT-carrière bij Dignitas. Maar ik heb geleerd dat het essentieel is om te zorgen voor een balans tussen werk en privé. De natuur en mijn liefde voor wandelen en skiën geven me de broodnodige rust en ontspanning, terwijl mijn werk me uitdaagt en me in staat stelt om te groeien.

Deel dit artikel

Gerelateerde berichten