Het verhaal van Wilbert

Categorie: Interview | Leestijd: 3 min. | Deel dit artikel

Het verhaal van Wilbert: Product Owner End-User-Services

“Mijn kracht ligt in het snel kunnen schakelen”

Niet alleen tijdens mijn werk houd ik ervan snel te schakelen. Snel schakelen doe ik ook als ik op mijn hybride fiets rijd door de prachtige Alblasserwaard. Mijn hoofd even leegmaken, veel fysieke inspanning en opgeladen weer thuiskomen bij mijn vriendin en onze 3 dochters. Die combinatie van snel schakelen, mentaal en fysiek, vind ik heerlijk. Dat past bij mij. 

Uitdagende opdracht
Maarten ken ik vanuit mijn vorige baan waar ik 16 jaar gewerkt heb. Maarten werkte daar gedetacheerd via Dignitas en vertelde regelmatig over Dignitas, hun manier van werken en de persoonlijke aandacht voor hun medewerkers. Vanaf het eerste moment was er een goede klik tussen ons. We hadden hetzelfde gevoel voor humor en dat zorgde ervoor dat ik bij Dignitas op gesprek ging. Ik voelde mij direct thuis en omdat het tijd was voor beweging, maakte ik de overstap naar Dignitas. Geen moment heb ik daar spijt van gehad. De eerste opdracht voor mij werd snel gevonden. Het bijzondere was dat ik zelf aan kon geven of de opdracht en het bedrijf echt bij mij paste

Bij de Universiteit van Wageningen zorg ik ervoor dat de migratie van de software van Windows 7 naar Windows 10 in goede banen wordt geleid. Snel kunnen schakelen is een belangrijk onderdeel van mijn werk en daar ligt ook mijn kracht. Deze kracht wordt ook gezien door Dignitas en dat zorgt voor een gevoel van vertrouwen. De opdracht bij de Universiteit van Wageningen was in basis voor 1 jaar, maar duurt inmiddels al bijna 2 jaar. Een mooi uitdagende opdracht waarbij ik kan laten zien wat ik te bieden heb, samen met het team waarin ik werk.

Wij zien wie jij bent!
Werken bij Dignitas is werken bij een hecht bedrijf. De meeste collega’s van mij zitten gedetacheerd op opdrachten, maar toch slaagt Dignitas erin de juiste balans te vinden als het gaan om persoonlijk contact met mijn collega’s. Bij Dignitas voel ik dat er oprechte aandacht is voor mij, dat ik echt gezien word. Niet alleen als het om mijn functioneren tijdens een opdracht gaat, maar ook voor mij persoonlijk en voor mijn gezin. Door het jaar heen is er volop tijd om informeel met elkaar om te gaan, tijd voor elkaar te hebben. Bij de pokeravonden die georganiseerd worden ben ik vaak van de partij. Niet om mee te pokeren, maar voor de gezelligheid en het contact met mijn collega’s. Het jaarlijkse Efteling weekend, waar partners en kinderen ook welkom zijn, is ook iets waar ons hele gezin naar uitkijkt. Altijd een groot succes!

Werken bij Dignitas is werken bij een bedrijf waar ik me op mijn gemak voel, uitdagingen mag pakken, waar ik mezelf kan zijn.

Deel dit artikel