Het verhaal van Susan

Categorie: Het verhaal van | Leestijd: 2 min. | Deel dit artikel

Het verhaal van Susan: Officemanager bij Dignitas

Heerlijk om mijn creativiteit ook op mijn werk te gebruiken
Ik houd ervan om mezelf sportief uit te dagen. Door hardlopen, zwemmen, fietsen, zeilen en sporten in de sportschool blijf ik in topconditie. Mezelf creatief uitdagen doe ik ook graag. Door het schilderen van abstracte kunst. Ik doe inspiratie op in het dagelijks leven en probeer die ideeën uit te werken op doek wat vaak resulteert in verrassende schilderijen die ons huis verrijken.

Creëren door creativiteit
Sinds 2014 werk ik als officemanager bij Dignitas. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van het organiseren van kennis sessies voor medewerkers tot de gehele contractafhandeling van ingezette medewerkers. Ik ben onderdeel van een hecht team waarin we allemaal samen voor hetzelfde doel gaan: uitblinken in ons werk en Dignitas succesvol maken!

Als officemanager bij Dignitas is geen dag hetzelfde, dat zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk fiets. Ik gebruik mijn creativiteit graag om originele ideeën, oplossingen en methodes te bedenken. Dat wordt gewaardeerd binnen Dignitas en zorgt voor mooie resultaten.

Wij zien wie jij bent!
Bij Dignitas is er een vanzelfsprekend gevoel van gelijkwaardigheid. Omdat er open naar je geluisterd wordt, voel je je ook vrij om te zeggen wat je denkt. Als we gezamenlijk opmerken dat dingen anders moeten of verbeterd kunnen worden, dan wordt dat ook geregeld.

Dignitas is een bedrijf waarbij ik mij thuis voel, waarbij ik gezien word en mezelf kan zijn. Ik voel de vrijheid die Dignitas mij biedt. Pak die ook als dat nodig is. Soms werk ik gewoon vanuit huis en dat werkt goed. Er is 100% vertrouwen.

Dat wij als een sterk team samenwerken om altijd de beste resultaten te behalen maakt dat ik oprecht trots ben om bij Dignitas te werken en de groei van dichtbij mee te maken.

Deel dit artikel

Gerelateerde berichten