Samen vinden we de juiste balans

Worstel jij met de balans tussen je werk- en privéleven? Bij Dignitas weten we hoe belangrijk het is om die twee in evenwicht te houden. Daarom denken we altijd met je mee, zodat werk en privé in de juiste balans blijven. Of het nu gaat over je zoektocht naar opvang voor je kinderen, zodat jij met een gerust hart kunt gaan werken. Of de manier waarop jij je zorgverlof het beste inzet om ook voor je zieke moeder te zorgen. Bij Dignitas denken we vanuit oplossingen. En dat is altijd maatwerk.

“What you see is what you get”

Het verhaal van Mark, Coördinator Software Packaging en Virtualisatie.

Ik ben iemand die altijd open en eerlijk is. Tijdens mijn werk, maar ook privé. In mijn vrije tijd houd ik van rust. Genieten van ons huis aan de rand van het bos samen met mijn vriendin. Op de golfbaan ben ik ook vaak te vinden. De combinatie van innerlijke rust door concentratie, totale ontspanning en strategisch nadenken om de beste ronde te lopen, maakt golfen de sport voor mij.

De Dignitas balanstip 1

Ken je dat? Je agenda zit vol afspraken en je hebt een ochtend met het ene na het andere overleg achter de rug. Toe aan wat ontspanning? Doe een korte ademhalingsoefening van een paar minuten en je voelt je daarna weer helemaal opgeladen en relaxt. Maak er iedere dag even ruimte voor in je agenda en je zult merken dat je een betere focus hebt om weer aan het werk te gaan.

“Ik stel altijd doelen in mijn leven, zowel zakelijk als persoonlijk!”

Het verhaal van Dominique, IT Project Manager

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat doe ik door het lezen van studieboeken, de wereld met mijn gezin ontdekken en hardlopen. Hardlopen ook altijd met een heel duidelijk doel. Zo train ik voor de halve marathon. Een uitdaging die ik graag aanga en waarbij ik mezelf door een duidelijk en strak trainingsschema helemaal topfit maak om de beste tijd neer te zetten.

De Dignitas balanstip 2

Loopt niet je pc, maar loop jij vast tijdens een programmeeropdracht? Of raak je het spoor bijster in de wirwar van alle security assets? Maak dan even een ommetje. Tijdens je wandeling ploppen er steevast nieuwe ideeën op in je hoofd die je kunt gebruiken om jouw uitdagingen te tackelen. Wanneer je daarna achter je laptop zit, is je brein fris en helder. Want beweging is niet alleen goed voor je lijf, ook je hoofd vaart er wel bij.

“Heerlijk om mijn creativiteit ook op mijn werk te gebruiken”

Het verhaal van Susan, Officemanager bij Dignitas

Ik houd ervan om mezelf sportief uit te dagen. Door hardlopen, zwemmen, fietsen, zeilen en sporten in de sportschool blijf ik in topconditie. Mezelf creatief uitdagen doe ik ook graag. Door het schilderen van abstracte kunst. Ik doe inspiratie op in het dagelijks leven en probeer die ideeën uit te werken op doek wat vaak resulteert in verrassende schilderijen die ons huis verrijken.

De Dignitas balanstip 3

Heb jij voldoende oplaadmomenten gedurende de dag? Vergelijk het met de Formule 1: de coureurs doen pitstops vóórdat ze met een rokende motor en platte banden crashen. Kost dat tijd? Ja. Maar uiteindelijk bespaart het tijd en brengt het ze verder. Plan zelf dus ook regelmatige pitstops in. Zo voorkom je dat je ’s avonds of in het weekend total loss bent.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?