Recruitment

Je bent op zoek naar IT-medewerkers in vaste dienst? Het recruitment van Dignitas gaan direct voor je aan de slag om de juiste specialisten voor je te vinden. Dignitas maakt voor jouw organisatie op maat de ideale combinatie van detachering, deta-vast en werving. Ons doel is om jou volledig te ontzorgen.

Flexibiliteit en snelheid

Wanneer is detachering geschikt, wanneer deta-vast en op welk moment verzorgen we de werving en selectie? De flexibiliteit en snelheid van detachering is vaak nuttig bij projecten. Deta-vast levert flexibiliteit in de beginfase en biedt zo de mogelijkheid om duurzaam te bouwen aan een eigen team met vaste medewerkers. Bij werving en selectie zoeken we direct naar een nieuwe medewerker in vaste dienst.

Deta-vast. Hoe werkt dat?

Is de 1-op-1 match moeilijk te maken? Dan biedt Dignitas deta-vast. Recruitment werft een kandidaat die eerst een periode op detacheringsbasis via Dignitas binnen jouw team werkt. Vooraf maken opdrachtgever, kandidaat en Dignitas samen afspraken. Welke doelen willen we behalen tijdens de detacheringsperiode? Voor de kandidaat is deze periode lang genoeg om ontbrekende (technische) kennis op te doen en zich te ontwikkelen. En jij toetst hoe de kandidaat in de praktijk werkt. Een soort verlengde proeftijd waarin alle partijen de tijd hebben om door te groeien naar de fase waarin de perfecte match ontstaat.

Werving & Selectie

Elke wervingsopdracht is uniek en een maatwerktraject. Daarom werkt Dignitas als business partner exclusief en uit naam van haar opdrachtgevers. Uit ervaring weten wij dat deze vorm van samenwerking de meeste kwalitatief goede sollicitanten aantrekt. Dignitas ontzorgt je volledig door jou het gehele recruitment wervingsproces uit handen te nemen. Houd er wel rekening mee dat werving en selectie een intensiever traject is voor alle partijen.

Kennismaken?

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken?