Werving & Selectie

Elke wervingsopdracht is uniek en een maatwerktraject. Daarom werkt Dignitas als business partner exclusief en uit naam van haar opdrachtgevers. Uit ervaring weten wij dat deze vorm van samenwerking de meeste kwalitatief goede sollicitanten aantrekt. Dignitas ontzorgt je volledig door jou het gehele proces uit handen te nemen. Houd er wel rekening mee dat werving en selectie een intensiever traject is voor alle partijen.

Hoe wij werken

Wij posten de vacature op onze eigen website, zetten per vacature verschillende kanalen in en we benaderen ons uitgebreide en up-to-date kandidatenbestand. Het wervingsprofiel dat onze recruiters maken, plaatsen we op de ´Werken-bij’-pagina van Dignitas. Wij maken ook een versie voor jullie eigen vacaturesite welke verwijst naar Dignitas en die je kunt delen in jouw eigen (sociale) netwerk. Daarmee vergroten wij het bereik op de arbeidsmarkt en de sollicitant weet precies om welke organisatie het gaat. Zo maakt de potentiële kandidaat een weloverwogen keuze en is beter in staat een goede motivatie te schrijven.

De geschikte kandidaat

Dignitas selecteert geschikte kandidaten, spreekt ze en stuurt jou vervolgens een shortlist. Per kandidaat leveren wij het cv, een persoonlijke motivatie voor de functie en informatie over beschikbaarheid en de salarisindicatie. We faciliteren kennismakingsgesprekken, verzorgen de terugkoppeling en checken de referenties van de geselecteerde kandidaat. Ook na een bemiddeling houden de recruiters van Dignitas contact met jou om te polsen hoe de nieuwe collega functioneert.

Bel Rob voor meer informatie

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken? Of wat het team van Dignitas voor jou als organisatie kan doen? Bel, mail of stuur een bericht dan maken we graag met jou een afspraak.