Deta-vast

Is de 1-op-1 match moeilijk te maken? Dan biedt Dignitas deta-vast. We werven een kandidaat die eerst een periode op detacheringsbasis via ons binnen jouw team werkt. Vooraf maken opdrachtgever, kandidaat en Dignitas samen afspraken.

Welke doelen willen we behalen tijdens de detacheringsperiode? Voor de kandidaat is deze periode lang genoeg om ontbrekende (technische) kennis op te doen en zich te ontwikkelen. En jij toetst hoe de kandidaat in de praktijk werkt. Een soort verlengde proeftijd waarin alle partijen de tijd hebben om door te groeien naar de fase waarin de perfecte match ontstaat.

Hoe deta-vast werkt

Alle partijen investeren in deze succesvolle deta-vast constructie. Dignitas faciliteert de kandidaat en coacht, jij begeleidt en leidt de kandidaat op. En de kandidaat staat open voor dit traject en is ervan overtuigd zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen. Na deze detacheringsperiode is de opdrachtgever vrij om de kandidaat een arbeidscontract aan te bieden. Hiervoor brengt Dignitas geen wervingsfee in rekening. Jij betaalt alleen de uren en het daarbij behorende tarief tijdens de detacheringsperiode. Verder heb je geen (extra) kosten.

Wanneer deta-vast de oplossing is

Wanneer jouw organisatie bijvoorbeeld met maatwerk software werkt, dan vind je deze kennis niet in de markt. Denk aan rollen als functioneel beheerder, BI specialist en business analist. Er ontbreekt altijd wel een technische component in het cv van de kandidaat of een bepaalde vaardigheid. Daarnaast zijn er doelgroepen, vooral binnen de IT, die zich niet of nauwelijks laten zien op sociale media of jobboards. Die professionals bereik je alleen met persoonlijk contact. Dignitas heeft een uitstekend netwerk met IT-professionals. Essentieel om aan jouw vraag te voldoen.

Bel Rob voor meer informatie

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe het is om bij Dignitas te werken? Of wat het team van Dignitas voor jou als organisatie kan doen? Bel, mail of stuur een bericht dan maken we graag met jou een afspraak.